Басты бет / Биология және биотехнология / Биотехнология / Нармуратова Мейрамкуль Худретовна
Нармуратова Мейрамкуль Худретовна
Лауазымы: кафедра меңгерушісінің ғылыми-инновациялық жұмыс және халықаралық байланыстар жөніндегі орынбасары, доцент
Бірінші жоғарғы білімі
Білім беретін мекеме | Квалификация | Аяқталу күні |
---|---|---|
әл-Фараби атынд.ҚазҰУ | Жоғары | 2001 |
Ғылыми дәрежесі
Ғылыми атағыңыз
Ғылыми атағыңыздың атауы | Тағайындалған күні |
---|---|
қауымдастырылған профессор (доцент) | 01.08.2022 |
Файл атауы | Тақырыбы | Сипаттамасы |
---|---|---|
Өсімдіктер физиология негіздері |
|
|
Өсімдіктер физиология негіздері |
|
|
Төменгі молекулалық биологиялық заттар |
|
|
Төменгі молекулалық биологиялық заттар |
|
|
Биохимия |
|
|
Биохимия |
|
|
Өсімдіктер физиология негіздері |
|
|
Өсімдіктер физиология негіздері |
|
|
Төменгі молекулалық биологиялық заттар |
|
|
Төменгі молекулалық биологиялық заттар |
|
|
Төменгі молекулалық биологиялық заттар |
|
|
Төменгі молекулалық биологиялық заттар |
|
|
Энзимология |
|
|
Өсімдіктер физиология негіздері |
|
|
Биохимия |
|
|
Энзимология |
|
|
Өсімдіктер физиология негіздері |
|
|
Энзимология |
|
1
2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Автордың құжаттары
7
Цитирования
124 по 114
құжаттар
h-индексі
7
Equine lactoferrin: Antioxidant properties related to divalent metal chelation
Narmuratova, Z., Hentati, F., Girardet, J.M., Narmuratova, M., Cakir-Kiefer, C.
LWT
161, с.
14
ЦитированийElectrophoretic identification of casein in various types of milk
Yelubaeva, M.Y., Buralkhiev, B.A., Serikbayeva, A.D., Narmuratova, M.H., Kenenbay, S.Y.
OnLine Journal of Biological Sciences
17, с. 348-352
14
ЦитированийAnatomical peculiarities in wheat (Triticum aestivum L.) varieties under copper stress
Atabayeva, S., Nurmahanova, A., Akhmetova, A., Narmuratova, M., Asrandina, S., Beisenova, A., Alybayeva, R., Lee, T.
Pakistan Journal of Botany
48, с. 1399-1405
11
ЦитированийEffect of crude olive cake supplementation on camel milk production and fatty acid composition
Faye, B., Konuspayeva, G., Narmuratova, M., Serikbaeva, A., Musaad, A.M., Mehri, H.
Dairy Science and Technology
93, с. 225-239
21
ЦитированийPhysiological change in camel milk composition (Camelus dromedarius) 2: Physico-chemical composition of colostrum
Konuspayeva, G., Faye, B., Loiseau, G., Narmuratova, M., Ivashchenko, A., Meldebekova, A., Davletov, S.
Tropical Animal Health and Production
42, с. 501-505
18
ЦитированийPhysiological change in camel milk composition (Camelus dromedarius) 1. Effect of lactation stage
Konuspayeva, G., Faye, B., Loiseau, G., Narmuratova, M., Ivashchenko, A., Meldebekova, A., Davletov, S.
Tropical Animal Health and Production
42, с. 495-499
32
ЦитированийFatty acids composition of dromedary and bactrian camel milk in Kazakhstan
Narmuratova, M., Konuspayeva, G., Loiseau, G., Serikbaeva, A., Nathalie, B., Didier, M., Faye, B.
Journal of Camel Practice and Research
13, с. 45-50